Πανηγυρική δικαίωση της ΠΟΛ στην εκδίκαση τριτανακοπής στο Πρωτοδικείο Βόλου

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών - ΠΟΛ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ)

Την Τρίτη 28-09-2021 εκδικάστηκε από το Πρωτοδικείο Βόλου η αίτηση τριτανακοπής της ΠΟΕΠΛΣ κατά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ)

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΛ αναφέρει:

«Μετά από τρεις αναβολές, εκ των οποίων οι δύο πρώτες λόγω της εφαρμογής μέτρων για τον covid-19 και η τρίτη την 1-6-2021 ύστερα από αίτημα της ΠΟΕΠΛΣ, έφτασε η ημέρα που επιτέλους η δικαιοσύνη θα έδινε απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν την νομιμότητα της Ομοσπονδίας μας και των Ενώσεών της.

Βέβαια για την Ομοσπονδία μας ουδέποτε τέθηκε ζήτημα νομιμοποίησης αφού τα τελευταία χρόνια 9 διαφορετικές δικαστικές αποφάσεις από Ειρηνοδικεία  σε όλη την χώρα  δίνουν το δικαίωμα στη ΠΟΛ και στις πρωτοβάθμιες ενώσεις της να λειτουργούν νόμιμα όπως προβλέπεται από τον συνδικαλιστικό νόμο 1264/82.   

Στην εκδίκαση της υπόθεσης της τριτανακοπής της ΠΟΕΠΛΣ κατά της ΠΟΛ που έλαβε χώρα στο Πρωτοδικείο Βόλου η ΠΟΕΠΛΣ μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ της εκδίκασης με αποτέλεσμα η υπόθεση να τεθεί στο αρχείο.

Αν και για εμάς η αίσια έκβαση της υπόθεσης ήταν αναμενόμενη, η εξέλιξη αυτή αποτελεί πανηγυρική δικαίωση της ΠΟΛ και των Ενώσεών της που τους τελευταίους μήνες  λοιδορήθηκαν με κάθε υπερβολή, ενώ η απροκάλυπτη επίθεση και η σπέκουλα στο προεδρείο της Ομοσπονδίας έφτασε να αποτελέσει θέμα συζήτησης στα έδρανα του Κοινοβουλίου . Αλησμόνητη θα μείνει η επιστολή της ΠΟΕΠΛΣ προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Μητσοτάκη Κυριάκο που καταφέρεται κατά της Ομοσπονδίας μας και σόκαρε, τόσο εμάς, όσο και τους συναδέλφους με το ύφος και το περιεχόμενο της.

Καθίσταται σαφές ότι μετά από αυτή την απόφαση ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει  πλέον τόσο τη νομιμότητα όσο και τη δυναμική της ΠΟΛ και ακόμα περισσότερο όλοι όσοι επένδυσαν στην παραπληροφόρηση από την ίδρυση της Ομοσπονδίας μας προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση και συναισθήματα εκφοβισμού στους συνάδελφους.

H Δικαιοσύνη έλαμψε και έδειξε το δρόμο για τη πορεία του συνδικαλιστικού μας κινήματος στο ΛΣ – ΕΛ.ΚΤ καθώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα!!!»

Δείτε ακόμα...