ΠΑΟ: «Ντου» της Θ. 13 στην ΠΑΕ, πήρε την κούπα του 2010 – Επιστράφηκε στη συνέχεια από τον Ερασιτέχνη

«Έκρυθμη» η κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό!

Το πρωί της Τρίτης (27/10) αντιπροσωπεία της Θύρας 13 μετέβη στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ στα Βριλήσσια, προκειμένου να εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά της κατά της διοίκησης του ιδιοκτήτη της, Γιάννη Αλαφούζου.

Μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» απέσπασαν και το τρόπαιο του τελευταίου (2010) πρωταθλήματος της ομάδας τους (όπως επισημάνθηκε από την ΠΑΕ επρόκειτο για τη ρέπλικα και όχι για το αυθεντικό) και το παρέδωσαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη, ο οποίος βέβαια λίγη ώρα αργότερα το επέστρεψε στην ΠΑΕ.

Όπως τονίστηκε από το μήνυμα της Θύρας 13 στο facebook, αλλά και από τα πρώτα σχετικά ρεπορτάζ, δεν ασκήθηκε βία σε κανέναν υπάλληλο της ΠΑΕ από τους οργανωμένους, οι οποίοι πέταξαν φέιγ-βολάν -όπου αναγραφόταν μεταξύ άλλων «Λευτεριά στην ΠΑΕ»-, ανήρτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά της διοίκησης.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πιστώνει στον Γιάννη Αλαφούζο τόσο την εν γένει κακή πορεία της ομάδα τους τα τελευταία οκτώ χρόνια που βρίσκεται εκείνος στο «τιμόνι», όσο και το φετινό κάκιστο ξεκίνημα των «πρασίνων» -το χειρότερο στην ιστορία τους- στη Super League 1, στην οποία έχουν μείνει χωρίς νίκη (και με τρεις βαθμούς συνολικά) ύστερα από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Το μήνυμα της Θύρας 13 στο facebook:

«Πριν από λίγη ώρα αντιπροσωπεία της θύρας 13 βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ. Η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό να δείξει την αποστροφή της στον μεγαλομέτοχο της. Ήταν ξεκάθαρα συμβολική και δεν ασκήθηκε βία σε κανέναν υπάλληλο της ΠΑΕ.

Απαιτούμε την ελευθερία της ΠΑΕ άμεσα. Ήταν η πρώτη δράση από αυτές που θα ακολουθήσουν. Το τρόπαιο του πρωταθλήματος του 2010 αφαιρέθηκε από τα γραφεία και παραδόθηκε στη ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ (σ.σ.: Ερασιτέχνης) και θα επιστραφεί όταν η ομάδα θα κάνει πράξη τον ύμνο της.

Σε θέλουμε ελεύθερο και πρωταθλητή..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ..!!!».

Δείτε ακόμα...