Παραμένει στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι

Πηγή: Eurokinissi

Παραμένει στην Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον έως τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2021, ο Λιονέλ Μέσι. Το ανακοίνωσε ο ίδιος, σε συνέντευξή του. «Δεν θα πήγαινα ποτέ σε δικαστική διαμάχη με το κλάμπ της ζωής μου κι αυτός είναι ο λόγος που μένω στην Μπαρτσελόνα», είπε ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

«Όταν ανακοίνωσα την επιθυμία μου να φύγω στη γυναίκα και τα παιδιά μου, ήταν ένα πραγματικό δράμα»», δήλωσε ο Μέσι και συνέχισε: «Όλη η οικογένεια άρχισε να κλαίει, τα παιδιά μου δεν ήθελαν να φύγουν από τη Βαρκελώνη, ούτε ήθελαν να αλλάξουν σχολεία.

Αναφερόμενος στις καταστάσεις που τον έκαναν να θέλει να φύγει από τους «μπλαουγκράνα» είπε: «Τουλάχιστον να μάθουμε ν’ αγωνιζόμαστε κι όχι να διαλυόμαστε, όπως στη Ρώμη, στο Λίβερπουλ, στη Λισσαβόνα. Όλα αυτά με οδήγησαν στο να σκεφτώ αυτήν την απόφαση, την οποία ήθελα να εκτελέσω».

Η φιλοδοξία του να αποδεχτεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του ανατράπηκε από την πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου. «Σκέφτηκα και ήμουν σίγουρος ότι ήμουν ελεύθερος για να φύγω. Ο πρόεδρος πάντα έλεγε ότι στο τέλος της σεζόν θα μπορούσα να αποφασίσω αν έμεινα ή όχι. Η διαχείριση του συλλόγου από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν μία καταστροφή», είπε ο Μέσι και συμπλήρωσε: «Τώρα πρόκειται να συνεχίσω εδώ γιατί ο πρόεδρος μου είπε ότι ο μόνος τρόπος να φύγω ήταν να πληρώσω τη ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ κι αυτό είναι αδύνατο».

Ο μοναδικός τρόπος για να έφευγε ο Μέσι ήταν να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στα δικαστήρια. Αλλά ο έξι φορές νικητής της «Χρυσής Μπάλας» αρνήθηκε ν΄ ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή. «Δεν θα πήγαινα ποτέ στο δικαστήριο σε βάρος της Μπαρτσελόνα, διότι είναι η ομάδα που αγαπώ, που μου έδωσε τα πάντα από τότε που ήρθα. Είναι ο σύλλογος της ζωής μου, έχω φτιάξει τη ζωή μου εδώ. Η Μπάρτσα μου έδωσε τα πάντα και της έδωσα τα πάντα. Ξέρω ότι ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η ιδέα να οδηγήσω την ομάδα στο δικαστήριο» είπε.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...