Ναυτεργάτες: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπ. Ναυτιλίας για το εφοπλιστικό έγκλημα στο «Euroferry Olympia»

Παράσταση διαμαρτυρίας από τα ναυτεργατικά σωματεία μπροστά από το υπουργείο Ναυτιλίας για το δυστύχημα με το «EUROFERRY OLYMPIA»

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ  «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» – ΠΕΕΜΑΓΕΝ στο υπουργείο Ναυτιλίας, για το εφοπλιστικό έγκλημα στο «Euroferry Olympia». 

Με σύνθημα «Οχι άλλο αίμα εργατών για τα κέρδη των εφοπλιστών – Τώρα μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής»  τα ναυτεργατικά σωματεία καταγγέλλουν τις εγκληματικές ευθύνες των εφοπλιστών, των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, υπουργείου Ναυτιλίας, λιμενικών αρχών, που θυσιάζουν την ανθρώπινη ζωή στον βωμό της κερδοφορίας των εφοπλιστών. 

Αντιπροσωπεία των σωματείων ζητά έχει μπει στο υπουργείο και ζητά συνάντηση με την πολιτική ηγεσία, ώστε να θέσουν τα πολλαπλά ερωτήματα αλλά και τις καταγγελίες σχετικά με το ναυτικό δυστύχημα. Νωρίτερα, σε παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ Αγγελος Γαλανόπουλος κατήγγειλε την εφοπλιστική ασυδοσία σε βάρος ναυτεργατών και επιβατών, που τροφοδοτείται από την πολιτική των κυβερνήσεων για την αύξηση της κερδοφορίας τους. 

Παράσταση διαμαρτυρίας από τα ναυτεργατικά σωματεία μπροστά από το υπουργείο Ναυτιλίας για το δυστύχημα με το «EUROFERRY OLYMPIA»

Δείτε ακόμα...