Παρέμβαση εισαγγελέα με αφορμή δηλώσεις του Β. Στίγκα

Βασίλης Στίγκας, πρόεδρος του φασιστικού μορφώματος "Σπαρτιάτες"
Βασίλης Στίγκας, πρόεδρος του φασιστικού μορφώματος “Σπαρτιάτες” – (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Προκαταρκτική έρευνα με αφορμή τις δηλώσεις του επικεφαλής του φασιστικού μορφώματος των «Σπαρτιατών», Β. Στίγκα, ότι βουλευτές του κόμματός του καθοδηγούνται από εξωθεσμικά κέντρα, διενεργεί η εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πλαίσιο της έρευνας ο Β. Στίγκας έχει κληθεί να καταθέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, την ερχόμενη Τρίτη.

Ο επικεφαλής του φασιστικού μορφώματος, σχολιάζοντας το «άδειασμα» του από τους 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» και την επιλογή τους να απέχουν από την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, τους είχε κατηγορήσει πως «είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι» από «εξωκοινοβουλευτικά κέντρα». Υπονοώντας πως πίσω από αυτή την ενέργεια βρίσκεται ο φυλακισμένος ναζί εγκληματίας Ηλ. Κασιδιάρης (ο οποίος τον είχε στηρίξει δημόσια προεκλογικά) …ανακάλυψε τώρα πως αυτά τα κέντρα «παραπέμπουν σε Greek mafia ή Δον Κορλεόνε».

Ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι θέλουν «να βάλουν χέρι στην κρατική χρηματοδότηση» και γι’ αυτό τον λόγο προσπαθούν να τον ανατρέψουν. «Μου έχουν προτείνει να περάσω σε ανομίες», είπε, συμπληρώνοντας ότι «προσπαθούν να τον πείσουν» να δώσει αλλού ένα μέρος της χρηματοδότησης.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...