Παρέμβαση έξω από το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονόμων στο Ρούσσο

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής παρέμβασης για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων, που οργάνωσαν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, αντιπροσωπεία της  Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ και του Τομεακού Συμβουλίου Καρδίτσας της ΚΝΕ πραγματοποίησαν σήμερα παρέμβαση έξω από το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονόμων στο στρατόπεδο που βρίσκεται στο Ρούσο.

Μοιράστηκε ανακοίνωση σε νέους στρατευμένους, όπου τονίζονταν ότι τα προβλήματα δεν σταματάνε στις πύλες των στρατοπέδων, ούτε όμως και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων! Πόσο μάλλον σε συνθήκες πανδημίας, όπου η κυβέρνηση αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας στις μονάδες, στερώντας σε πολλούς στρατευμένους τις άδειες και τις εξόδους που έχουν ανάγκη. Τονίζεται ακόμα η ανάγκη έντασης της διεκδίκησης τόσο έξω, όσο και μέσα στα στρατόπεδα, για μέτρα προστασίας του εισοδήματος του λαού κόντρα στην εντεινόμενη αντιλαϊκή πολιτική και τον αυταρχισμό κυβέρνησης – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Η πρωτοβουλία είχε θετική ανταπόκριση από αρκετούς στρατευμένους, που στάθηκαν για να κουβεντιάσουν με τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Δείτε ακόμα...