Παρέμβαση στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Παρέμβαση του ΚΚΕ στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας

Παρέμβαση έξω από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

«Όχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών, ζήτω η ενωμένη πάλη των λαών» έγραφε το πανό που κρατούσαν οι δυνάμεις του Κόμματος.

«Από το Στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας που κυβέρνηση και ΝΑΤΟικοί σηκώνουν τα C 130 και τα ραντάρ και μετατρέπουν την Ελευσίνα και το Θριάσιο πεδίο σε σημείο εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ υψώνουμε τις γροθιές μας, στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στους λαούς που βιώνουν τα δεινά του ιμπεριαλιστικού πολέμου» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τάτσης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Η Ελευσίνα είναι πόλη εργατών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών» και «Δε διαλέγουμε στρατόπεδο ληστών, μόνη ελπίδα η πάλη των λαών» φώναζαν τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ μοίρασαν στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων την Απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ για τον πόλεμο.

Παράλληλα απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Παρασκευής που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Δείτε ακόμα...