Πάτρα – Ηγουμενίτσα: Συλλήψεις μεταναστών που προσπαθούσαν να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας

Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών
Φώτο Αρχείου / Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών

Συλλήψεις μεταναστών σε Πάτρα και Ηγουμενίτσα που κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων και προσπαθούσαν να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας με πλοία προς Ιταλία.

Λιμεναρχείο Πάτρα: 3 συλλήψεις

Στη σύλληψη τριών μεταναστών ηλικίας 26, 20 κ 29 ετών προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πατρών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και Επιτελικού της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε χώρο στάθμευσης οχημάτων στο νότιο λιμένα Πατρών πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου προκειμένου να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό με την συνέργεια του 20χρονου και του 29χρονου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

* * *

Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας: Σύλληψη ενός μετανάστη

Στη σύλληψη ενός 24χρονου μετανάστη προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Δείτε ακόμα...