Πάτρα: Μόνοι τους και όλοι μας…

Πήρε φόρα και άρχισε να αραδιάζει το «στρατηγικό» του όραμα για το λαό της Πάτρας ο υποψήφιος των ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ Αϊβαλής. Και τι δεν είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ανάμεσα σε άλλα για το ότι «δεν αλλάζει βουλιάζει» για το «τέλμα που θα ηττηθεί», για «επαναστατική γυμναστική» κ.α. ανάξια σχολιασμού…

Αλήθεια όμως δεν μας είπε ο ίδιος, τι είναι αυτό το νέο που θέλει να λέει ότι πρεσβεύει όταν είναι επικεφαλής ενός συνδυασμού που:

  • Το ένα εκ των δύο κομμάτων που τον στηρίζει (ΣΥΡΙΖΑ), δέχεται στις τάξεις του και κάνει και μέλος του (;) – δικό τους θέμα – τον πρώην Δήμαρχο της ΝΔ Φλωράτο.
  • Σαν φυσικό… φαινόμενο δέχθηκε εν συνεχεία και τη στήριξη του ίδιου πρώην Δημάρχου! Θα πει κανείς βέβαια η αρχή είχε γίνει…
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο, βγάζει ανακοίνωση, καλεί σε αλλαγή της δημοτικής Αρχής και δεν λέει καν τι να έρθει (!), αφού φαίνεται ότι ο μοναδικός σκοπός που τον ενδιαφέρει είναι αυτός και εκεί χωράνε όλοι! Από την επίσημη ΝΔ, μαζί με διάφορους αντιδραστικούς (Σβόλης), μέχρι δήθεν ανεξάρτητους (Ψωμάς)… αρκεί ο σκοπός τους να αγιάσει τα μέσα.
  • Το έτερο κόμμα (ΠΑΣΟΚ) που τον στηρίζει, έχει φλομώσει το λαό σε αντιλαϊκά μέτρα είτε είναι είτε δεν είναι κυβέρνηση, ενώ στελέχη του φιγουράρουν σε ψηφοδέλτια της ΝΔ σε Δήμο και Περιφέρεια.
  • Ο ίδιος δεν παίρνει θέση για το τι στηρίζει στην Περιφέρεια, λες και αυτή είναι από άλλο… πλανήτη!
  • Ο ίδιος φωτογραφιζόταν προεκλογικά των βουλευτικών πότε με το Τσίπρα και πότε με τον Ανδρουλάκη μέχρι να πάρει στήριξη και απ’ τους δύο και από πάνω κοροϊδεύει ότι ο συνδυασμός προέκυψε μετά από απαίτηση της κοινωνίας!

Τι αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά όλοι τους;

Ό,τι είναι μόνοι τους απέναντι σε όλους μας, σε όλο το λαό!

Μόνοι τους με τα συμφέροντα οικονομικά – επιχειρηματικά, που τα κόμματα που τους στηρίζουν υπηρετούν από θέσεις κυβερνητικές και αντιπολίτευσης όπως και οι ίδιοι σε τοπικό επίπεδο!

Μόνοι τους απέναντι στο λαό και τις διεκδικήσεις του, όταν άχνα δεν έβγαλαν γι’ αυτές και όλοι τους κλείνουν σε όλες τις πτώσεις ότι μπορούν, ξέρουν να συζητούν, να ανοίγουν γραφεία κ.α. παρόμοια, συμβιβαζόμενοι στα όρια του «εφικτού» δηλαδή του μικρότερου κακού που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο μεγαλύτερο στο χειρότερο…

Μόνοι τους, απέναντι σε κάθε διεκδίκηση, έργο, μέτρο κατάφερε και πήρε μαζί με το λαό η σημερινή Δημοτική Αρχή που έτσι συνεχίζει!

Και ναι, έτσι πρέπει να μείνουν: ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Οι πολλοί, ο λαός έχουν επιλογή, με επανεκλογή ξανά της Δημοτικής Αρχής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με Δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη και όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Σωτήρη Παρίση, για τα συμφέροντα των πολλών όχι των λίγων και εκλεκτών!

«Ο ανοιχτομάτης»

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...