Πάτρα: Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το τετραήμερο προπονητικό καμπ στίβου

Προπονητικό καμπ στίβου στην Πάτρα
Προπονητικό καμπ στίβου στην Πάτρα

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το τετραήμερο προπονητικό καμπ στίβου, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, με τη συμμετοχή 23 αθλητών και αθλητριών και 7 προπονητών, που φιλοξενήθηκαν στον Δημοτικό Ξενώνα.

Μεταξύ των υπολοίπων δραστηριοτήτων, το Σάββατο, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο πραγματοποιήθηκε σεμινάριο προπονητικής που παρέδωσε ο Ναπολέων Κεφαόπουλος, ο οποίος ευχαριστώντας και τη δημοτική αρχή για τις δυνατότητες που παρείχε, σημείωσε: «Όλοι οι μεγάλοι τουλάχιστον δήμοι της χώρας πρέπει να μιμηθούν την Πάτρα και να διαμορφώσουν ανάλογες συνθήκες».

Παραβρέθηκαν επίσης οι Δημήτρης Πεγλερίδης και Βασίλης Καρανάσος, γενικός γραμματέας και ταμίας αντίστοιχα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

«Μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να κρατάμε σε καλή κατάσταση τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις για να είναι στη διάθεσή σας. Ο Δημοτικός Ξενώνας έγινε γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό και είναι στη διάθεση όλων των αθλητικών και άλλων φορέων της πόλης για δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Αθλητισμού και του Πολιτισμού», σημείωσε στο χαιρετισμό προς τους προπονητές και τους αθλητές ο δήμαρχος.

Συνομιλώντας δε, με την Πατρινή αθλήτρια του βάδην, Σοφία Αλικανιώτη, που συμμετείχε στο καμπ, η ίδια δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά μου που στην πόλη μου ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα και στηρίζεται απεριόριστα από τον δήμο που βελτιώνει διαρκώς τις αθλητικές υποδομές και προωθεί τον μαζικό, λαϊκό και τον αγωνιστικό αθλητισμό».

Το καμπ που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο «Άκρος» με οργανωτικό υπεύθυνο τον προπονητή Γιάννη Δαγκόγλου, ενώ συμμετείχαν, μεταξύ άλλων ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών, και οι: Έφη Κουρκουτσάκη, Κυριακή Φιλντισάκη (αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο) και οι: Ζωή Ανδρικοπούλου, Ισαβέλλα Κοτσαχείλη και Ιλιάνα Χατζηπαναγιώτου, μέλη των εθνικών ομάδων.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...