Πάτρα: Πάτρα λιμάνι των λαών – Όχι των φονιάδων των ΝΑΤΟϊκών

Πάτρα λιμάνι των λαών - Όχι των φονιάδων των ΝΑΤΟϊκών - Διαμαρτυρίες ενάντια στον ελλιμενισμό πλοίων του ΝΑΤΟ - Οκτώβρης 2022

Με ένα γιγαντοπανό που ανάρτησαν το πρωί, απέναντι από το λιμάνι της Πάτρας, οι Κομματικές Οργανώσεις Αχαίας του ΚΚΕ, συνεχίζουν τις δράσεις διαμαρτυρίας ενάντια στον ελλιμενισμό ΝΑΤΟϊκών πλοίων στο λιμάνι της πόλης. Καλούν τον λαό της Πάτρας σε ξεσηκωμό και να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στο πόλεμο. «Λαέ ξεσηκωμός! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο. Έξω το ΝΑΤΟ», αναγράφει το σύνθημα του γιγαντοπανό που είναι γραμμένο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Φωνάζουν το σύνθημα, «Πάτρα λιμάνι των λαών, όχι των φονιάδων των ΝΑΤΟϊκών».

Σε μια παράλληλη δράση διαμαρτυρίας οι ΚΟ Αχαϊας του ΚΚΕ, κρέμασαν επίσης ένα πανό στα κάγκελα έξω από το λιμάνι, απέναντι από τα τα ΝΑΤΟϊκά πλοία που αναγράφει, «Έξω το ΝΑΤΟ», «ΝΑΤΟ GO HOME».

Αμέσως μετά ακολούθησε πορεία στο λιμάνι με κατάληξη το εργοτάξιο κατασκευής του νέου σταθμού των ΚΤΕΛ Αχαϊας, όπου αναρτήθηκε το γιγαντοπανό, με τα συνθήματα κατά της εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο και κατά του ΝΑΤΟ, να κυριαρχούν.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου, μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαϊας, έγινε δυναμική κινητοποίηση ενάντια στον ελλιμενισμό των ΝΑΤΟϊκών πλοίων στο λιμάνι της Πάτρας, ενώ το αγωνιστικό ραντεβού ανανεώθηκε για την Δευτέρα 17 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ., με συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...