Πάτρα: Σε συγκέντρωση στη ΔΕΗ για τα τιμολόγια του ρεύματος καλεί η δημοτική αρχή την Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη

Πολυχώρος Πολιτισμού των Παλαιών Σφαγείων στην Πάτρα

Η Δημοτική Αρχή Πάτρας καλεί την Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη, στις 12 μ., σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ (στην Ακτή Δυμαίων), απαιτώντας να μη γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος και καμία διακοπή σε λαϊκές κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις, να μειωθεί η τιμή του ρεύματος κατά 50% και να καταργηθούν τα χαράτσια για τα λαϊκά νοικοκυριά.

Η Δημοτική Αρχή καλεί «τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες και εμπόρους, τη φτωχή αγροτιά, τα Σωματεία και τους φορείς του λαϊκού κινήματος να δώσουν δυναμικό “παρών”, στη συγκέντρωση.

Η ΔΕΗ και οι υπόλοιπες εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος προχωρούν σε νέες, δυσβάστακτες αυξήσεις στα τιμολόγιά τους.

Ο λαός για μια ακόμα φορά, καλείται να πληρώσει το… μάρμαρο της “απελευθέρωσης” της Ενέργειας, που οι κυβερνήσεις διαχρονικά υπηρετούν.

Αυτή η εξέλιξη θα έχει δραματικές επιπτώσεις, για τα χιλιάδες νοικοκυριά της πόλης μας, που τα τελευταία χρόνια ζουν σε συνθήκες ενεργειακής φτώχειας.

Η Δημοτική Αρχή, όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν στο πλευρό όσων η ΔΕΗ άφησε στο σκοτάδι. Με δεκάδες παραστάσεις διαμαρτυρίας, συγκεντρώσεις μαζί με τα Σωματεία των εργαζομένων, διεκδίκησε, με θετικά αποτελέσματα, την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, σε όσους είχαν δυσκολία αποπληρωμής του. Στον ίδιο δρόμο συνεχίζει για να μην πληρώσει ο λαόςτα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...