Πάτρα: Συνάντηση Δ. Κουτσούμπα με τον δήμαρχο Κ. Πελετίδη

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη - 24/11/2021
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη – 24/11/2021

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που σήμερα επισκέπτεται την Πάτρα, είχε συνάντηση νωρίτερα με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Η Πάτρα είναι ένας δήμος πρότυπο δράσης, αγωνιστικότητας, υπεράσπισης και διεκδίκησης  των συμφερόντων της πόλης και του λαού παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει συνολικά η Τοπική Διοίκηση από της ασκούμενες πολιτικές των κυβερνήσεων τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση.

Ο Κώστας Πελετίδης αναφέρθηκε στα ζητήματα που έθεσε στον Δημήτρη Κουτσούμπα ζητώντας την στήριξη του ΚΚΕ για την αντιμετώπισή τους. 

Η δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα:


Η δήλωση του Δημάρχου Πατρέων, Κ. Πελετίδη


Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο της περιοδείας του θα έχει συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου και με την Επιτροπή Πυρόπληκτων και το ΔΣ της Κοινότητας Σουλίου.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας και θα έχει συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου.

Επίσης, στις 13.00 θασυναντηθεί με την Επιτροπή Πυρόπληκτων και το ΔΣ της Κοινότητας Σουλίου,σταγραφεία της Κοινότητας.

Το απόγευμα στις 18.30 ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στην εκδήλωση παρουσίασης του Καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ, στο κλειστό γήπεδο «Δημήτρης Τόφαλος».

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...