Πάτρα: Συναυλία αλληλεγγύης στις 2 Σεπτέμβρη για τους πυρόπληκτους

Συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους από τις πρόσφατες πυρκαγιές διοργανώνει με την Πατρινή ερμηνεύτρια Μαρία Ρούτση, την Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Η συναυλία θα δοθεί στις 9.30 μ.μ. στο Σκαγιοπούλειο.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός σημειώνει: 

Εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση μας στους συνανθρώπους μας που πολύ πρόσφατα δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές και είδαν σε μία νύχτα να χάνονται οι κόποι μια ολόκληρης ζωής. Αντί εισιτηρίου συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Επίσης, θέλοντας να ενισχύσουμε τη δράση και την προσφορά του Λαϊκού Φροντιστηρίου, που κάθε χρόνο στέκεται δίπλα στις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους προσφέροντας τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια και υποστήριξη για την βελτίωση τους στα σχολικά μαθήματα, συγκεντρώνουμε σχολικά είδη. Συγκεκριμένα: γραφική ύλη (στυλό, μολύβια, γόμες, μαρκαδόρους κλπ.), τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής.

Καλούμε για ακόμα μία φορά τους συμπολίτες μας να δείξουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...