Πάτρα: Θεματική εκδήλωση σήμερα για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό των λιμενικών

Ένωση Λιμενικών Κεντροδυτικής (ΚΔ) Ελλάδας (ΠΟΛ) - Λιμάνι Πάτρας
Φώτο Αρχείου / Ένωση Λιμενικών Κεντροδυτικής Ελλάδας (ΠΟΛ)

Σήμερα στις 11πμ πραγματοποιείται στην Πάτρα η θεματική εκδήλωση για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό των λιμενικών που διοργανώνει η Ένωση Λιμενικών Κεντροδυτικής (ΚΔ) Ελλάδας (Μέλος της ΠΟΛ) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ) στον νότιο νέο Λιμένα Πατρών. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης:

«Θεματική εκδήλωση ασφαλιστικό συνταξιοδοτικό-  Ενημέρωση   για  Π/Δ 86/22  Τροποποίηση του Π.Δ. 37/2012  Καταστάσεις προσωπικού ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛ. ΑΚΤ»

      Αγαπητές/ αγαπητοί συνάδελφοι.

  1. Σας ενημερώνουμε ότι η Ένωσή μας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και από ώρα 11:00π.μ -14:00 μ.μ  στην αίθουσα εκδηλώσεων Ο.Λ.ΠΑ στον νότιο νέο Λιμένα Πατρών διοργανώνει θεματική εκδήλωση με θέμα: «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ -ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ  Λ.Σ ΕΛ.ΑΚΤ» όπου  ομιλητής είναι ο Εργατολόγος Οικονομολόγος Πατρών κ. Θεόδωρος ΞΟΥΛΟΣ.
  2. Στην ίδια εκδήλωση θα γίνει και η βράβευση των συναδέλφων Ρούσσου Νικόλαου, Παπαγεωργίου Γεώργιου και Παρασκευόπουλο Ηλία.
  3. Στο τέλος της  θεματικής εκδήλωσης και από ώρα 14:00 έως 15:00 θα γίνει ενημέρωση στα στελέχη που είναι υπηρεσίες γραφείου, σχετικά με το Π/Δ 86/2022   Τροποποίηση του π.δ. 37/2012  «Καταστάσεις προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής» από:
  • α)  Την Δικηγόρο Πατρών ΑΣΗΜΙΝΑ ΜΠΑΡΖΟΥ.
  • β) Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) ΚΥΡΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.
  • γ) Τον Πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ.

Έλα να ακούσεις, να ενημερωθείς, να ρωτήσεις, να μιλήσεις, για οτιδήποτε έχει σχέση με «Ασφαλιστικά Συνταξιοδοτικά –  Π/Δ 86/22 Τροποποίηση του Π.Δ. 37/2012  Καταστάσεις προσωπικού ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛ. ΑΚΤ»

Δείτε ακόμα...