ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ: Αλληλεγγύη στον ηρωικό λαό της Κούβας

Εθνική Αντίσταση: ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ / Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντίστασης - Federation International of Resistance (FIR)

Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ) εκφράζει την αλληλεγγύη της στον ηρωικό λαό της Κούβας, που υπερασπίζεται τις κατακτήσεις του ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ- ΕΕ.

«Είμαστε βέβαιοι», επισημαίνει μεταξύ άλλων, «ότι η κινητοποίηση και η πάλη του λαού της Κούβας, με επικεφαλής της σοσιαλιστική κυβέρνηση και το ηρωικό ΚΚ Κούβας, θα αποκρούσουν αποφασιστικά και τη σημερινή εξελισσόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση».

Και υπογραμμίζει: «Οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, που έχουν γνωρίσει στο παρελθόν τα εγκλήματα των Αγγλων και στη συνέχεια των Αμερικάνων κατά του λαού μας τον ηρωικό Δεκέμβρη 1944 και στην περίοδο της πάλης του ΔΣΕ, χαιρετίζουμε τη σοσιαλιστική Κούβα και τον ηρωικό λαό της για τον αγώνα του ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και προβοκάτσιες. Είμαστε αλληλέγγυοι μαζί του στην υπεράσπιση της Κουβανικής Επανάστασης και των σοσιαλιστικών κατακτήσεών του, μαζί με όλο τον ελληνικό και τους άλλους λαούς της Γης».

Δείτε ακόμα...