Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων: Η σύντροφος του μουσικού Παύλου Φύσσα θα καταθέσει σήμερα

Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων - Δίκη της ναζιστικής - εγκληματικής Χρυσής Αυγής - Γενάρης 2023
Φώτο Αρχείου / Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων – Δίκη της ναζιστικής – εγκληματικής Χρυσής Αυγής – Γενάρης 2023 / Πηγή: Eurokinissi

Η σύντροφος του μουσικού Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε από την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή, θα καταθέσει σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά από αίτημα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων, στο οποίο συναίνεσε και η πλευρά της Υποστήριξης της Κατηγορίας (Πολιτική Αγωγή).

Η Χρύσα Τοσλούκου θα βρεθεί στο δικαστήριο που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την εγκληματική οργάνωση και τη βίαιη δράση της, για να καταθέσει για τα γεγονότα που έγιναν το βράδυ της 17ης προς 18ης Σεπτέμβρη 2013 στο Κερατσίνι, όταν ο Παύλος κυνηγήθηκε και εγκλωβίστηκε από ομάδα χρυσαυγιτών πριν δεχθεί τις θανάσιμες μαχαιριές του καταδικασμένου σε ισόβια στην πρώτη δίκη, Γιώργου Ρουπακιά.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δείτε ακόμα...