Περικλής Κουρμούλης: Οι ένοπλες δυνάμεις αναλαμβάνουν ρόλους καταστολής ενάντια στον εχθρό λαό

Περικλής Κουρμούλης: Οι ένοπλες δυνάμεις αναλαμβάνουν ρόλους καταστολής ενάντια στον εχθρό λαό

Πολύ σοβαρή εξέλιξη χαρακτήρισε την άσκηση του στρατού ενάντια σε «αντάρτες, επαναστάτες, στασιαστές» ο Περικλής Κουρμούλης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και αρχισυντάκτης του «Ριζοσπάστη» μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο «Kontra» αναφερόμενος στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας. Σημείωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις αναλαμβάνουν ρόλους καταστολής ενάντια στον εχθρό λαό και θύμισε ότι παρόμοια άσκηση είχε γίνει και παλιότερα σε μονάδα του Κιλκίς. 

Για την ματαίωση της έξωσης της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού υπογράμμισε ότι η κινητοποίηση που έγινε από σωματεία και φορείς της περιοχής έδειξε ότι δεν υπάρχει σωτηρία από τα πάνω και ότι η λύση είναι στα χέρια του λαού που μπορεί να μπλοκάρει τη νομοθεσία που διαχρονικά έφτιαξαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και αφήνει απροστάτευτη τη λαϊκή κατοικία.

Με αφορμή τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» τόνισε ότι τα παιδιά δεν πρέπει να αφήνονται στα χέρια ιδιωτών και ΜΚΟ, ούτε να καταλήγουν σε επαγγελματίες αναδόχους. Πρόσθεσε ότι είναι αποκλειστική ευθύνη του κράτους η προστασίας των παιδιών με σύγχρονες δομές πλήρως στελεχωμένες.

Για τις παρακολουθήσεις σημείωσε ότι το ΚΚΕ έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να αναδείξει πως το θεσμικό πλαίσιο που επιτρέπει την παρακολούθηση των πάντων από τους πάντες επισημαίνοντας τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων.

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...