Περιοδεία του Ν. Παπαναστάση στην Αμφιλοχία

Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ στην Πυροσβεστική, Αμφιλοχία, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου
Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ στην Πυροσβεστική, Αμφιλοχία, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου

Περιοδεία στην Αμφιλοχία πραγματοποιεί σήμερα, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στο νομό, Νίκος Παπαναστάσης, επικεφαλής κλιμακίου της ΤΕ του Κόμματος.

Πλούσια ήταν η συζήτηση με το προσωπικό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Εκεί, ο Νίκος Παπαναστάσης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του κόμματος, συνολικά για την ενίσχυση του προσωπικού του Π.Σ., την προστασία των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος. Από την πλευρά τους, οι πυροσβέστες στάθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, από την στέγαση της Υπηρεσίας στην πόλη, έως το γεγονός ότι μια πολύ μεγάλη περιοχή του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, στερείται πυροσβεστικών κλιμακίων σε κοντινά σημεία (Βόνιτσα, Βάλτο), με αποτέλεσμα να καθυστερεί η επέμβασή της για το σύνολο των περιστατικών (ακόμη καιν για τροχαία), λόγω των μεγάλων αποστάσεων.

Το πρωί, βρέθηκε στο εργοστάσιο γάλακτος της ΑΜΦΙΓΑΛ, όπου συνομίλησε με το προσωπικό, αναφέρθηκε στις θέσεις του κόμματος για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, καλώντας σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για την κατάσταση στο χώρο και τα ζητήματα που του έθεσαν οι εργαζόμενοι.

Ακολούθησε, επίσκεψη στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης της πόλης, όπου παραμένει υποστελεχωμένο, από προσωπικό και εξοπλισμό, χωρίς να χρηματοδοτείται ουσιαστικά, μη μπορώντας να καλύψει βασικές ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής, που αναγκάζονται να πληρώνουν για φυσιοθεραπείες στα ιδιωτικά κέντρα.

Πρόκειται, άλλωστε, για θέμα που έχει αναδείξει και στο παρελθόν το ΚΚΕ, με σχετικές ερωτήσεις στη βουλή και επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2018, χωρίς ωστόσο, μέχρι και σήμερα να έχει υπάρξει λύση στο πρόβλημα στελέχωσης του χώρου.

Για το συγκεκριμένο θέμα, ο βουλευτής του ΚΚΕ, δεσμεύτηκε ότι θα γίνει νέα ερώτηση στη βουλή, ενώ το ζήτημα αναμένεται να απασχολήσει και την αυριανή σύσκεψη με φορείς της πόλης.

Το πρόγραμμα των επαφών του Ν. Παπαναστάση, θα συνεχιστεί αύριο στις από τις 5 μέχρι τις 8μμ με συσκέψεις και συναντήσεις με φορείς της πόλης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ενώ την Κυριακή στις 11πμ, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο καφενείο “Κ. ΚΟΡΟΜΗΛΙΑ”.


Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...