Ανταλλαγή πυροβολισμών και καταδίωξη ανάμεσα σε οδηγό αυτοκινήτου και μηχανής που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, μετά τις 11.30, σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο συνεπιβάτης της μηχανής στη συμβολή των οδών Φαβιέρου και Πελασγίας, άνοιξε πυρ εναντίον του οδηγού του Ι.Χ. όπου επέβαιναν δύο άνδρες.
Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι το Χαϊδάρι, όπου στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Αγίας Τριάδας, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και έπειτα με σταθμευμένο Ι.Χ. το οποίο έπεσε πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.
Οι τέσσερις εμπλεκόμενοι στο περιστατικό αποχώρησαν πεζοί, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Οι αστυνομικοί που κατέφτασαν στο Περιστέρι εντόπισαν επτά κάλυκες και το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο Χαϊδάρι.
Διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που ενεπλάκησαν στο συμβάν.



