Πετροχώρι Ξάνθης: 10 άτομα σε 40 τετραγωνικά – Κανένα πρόβλημα για την κυβέρνηση

Κατάταξη φαντάρων 2020 Α' ΕΣΣΟ
(Φώτο Αρχείου) Από την κατάταξη στρατευσίμων της 2020 Α’ ΕΣΣΟ / Πηγή: Eurokinissi

Μόνο αποτροπιασμό και οργή μπορούν να προκαλέσουν οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες από τις συλλήψεις και τους προπηλακισμούς των αγωνιστών κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ήταν τέτοιο το μένος της κυβέρνησης, να μην ακουστεί φέτος το σύνθημα “ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ“, που έφτασε στο σημείο να υιοθετεί χουντικής έμπνευσης απαγορεύσεις συναθροίσεων.

Αλήθεια, οι φαντάροι που έχουμε κληθεί να κοιμόμαστε ο ένας πάνω στον άλλο στους θαλάμους (10 άτομα σε 40 τετραγωνικά θάλαμο) ή οι εργαζόμενοι που στοιβάζονται στους χώρους δουλειάς και στα ΜΜΜ, μήπως να περιμένουμε τη λυπητερή στο σπίτι ή κάποια απρόκλητη επίθεση από συνωστισμένους αστυνομικούς;

Η συγκέντρωση έγινε και έπρεπε να γίνει, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για να τιμήσει τους αγωνιστές μια περιόδου που σημαδεύτηκε με αίμα και διωγμούς για τον ελληνικό λαό και να ακουστεί δυνατά το σύνθημα “ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ“.

Εμείς ως φαντάροι που υπερασπιζόμαστε την πατρίδα και το λαό μας τα βλέπουμε όλα αυτά και η κυβέρνηση και η αστική τάξη να είναι σίγουροι πως τα συνθήματα που βροντοφώναξε χθες ο ελληνικός λαός έφτασαν έως τα αυτιά μας. Δεν μένουμε απαθείς απέναντι στα πάρε-δώσε των αστικών τάξεων για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τις ζωές μας.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τον υπόλοιπο λαό και αγωνιζόμαστε για μια ζωή στο μπόι των ανθρώπων και των ονείρων!

Νεοσύλλεκτος από το στρατόπεδο Υπιατρου Τριανταφυλλίδη στο Πετροχώρι Ξάνθης

Δείτε ακόμα...