Πιο ασφαλής… πεθαίνεις!

ΝΑΤΟ
Ματωβαμμένο ΝΑΤΟ

Μόνο ασφάλεια δεν μπορούν να εκπέμψουν τα ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα με την παρουσία τους στην Αλεξανδρούπολη στα πλαίσια της άσκησης «Defender Europe 2021». Η τεράστια «απόβασή» τους στη χώρα μας, και από αριθμό στρατιωτών – μισθοφόρων αλλά και από αριθμό τροχοφόρων και ελικοπτέρων, προκαλεί φόβο στο λαό της χώρας, αλλά και στους φαντάρους της περιοχής, καθώς φαίνεται όλο και πιο πιθανή η περίπτωση ενός θερμού επεισοδίου, από την στιγμή που η χώρα μας βαθαίνει ολοένα και περισσότερο τις σχέσεις της με τους Αμερικάνους, τους μακελάρηδες των λαών.

Η παρουσία τους προκαλεί όμως και οργή, διότι ουδεμία σχέση έχουν οι Έλληνες στρατιώτες με τα συμφέροντα που «παίζονται» στο τραπέζι των πολεμικών σχεδιασμών ΝΑΤΟ και Ρωσίας στις μεταξύ τους ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις. Ήρθαμε να υπηρετήσουμε την θητεία μας στα σύνορα της χώρας, όχι να διευκολύνουμε τους φονιάδες των λαών να τα περάσουν για να συνεχίσουν τα εγκλήματα που έκαναν στην Συρία, στο Ιράκ, στη Γιουγκοσλαβία και στους λαούς των άλλων χωρών.

Όλες οι κυβερνήσεις, μαζί με την σημερινή της ΝΔ, έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι ώστε να μετατρέψουν την χώρα σε μια τεράστια βάση του ΝΑΤΟ, να ευχαριστήσουν τα «θέλω» των Αμερικάνων, να παίρνουν τα εύσημα από το «μεγάλο αφεντικό», βάζοντας πάντα την ζωή του λαού μας σε κίνδυνο και συνεχή επιφυλακή. Αλήθεια, ποια ασφάλεια προσφέρουν και οι αντιθέσεις της ελληνικής αστικής τάξης με αυτή της Τουρκίας, όταν υπάρχει ο κίνδυνος ανά πάσα στιγμή να χαθούν ανθρώπινες ζωές; Πόσο ασφαλής νιώθουν οι Έλληνες στρατιώτες όταν βλέπουν να ξεφορτώνονται αμερικάνικα «Chinooks» και «Apaches» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, έτοιμα να πολεμήσουν; Πόσο ήρεμοι κοιμούνται οι κάτοικοι του Άράξου, αλλά και της υπόλοιπης χώρας, όταν λίγα μέτρα από τα σπίτια τους υπάρχουν αποθήκες πυρηνικών όπλων και βομβών;

Ξέρουμε, λοιπόν, ότι όταν ακούμε για ομοψυχία και εθνική συνεννόηση πάνω στα θέματα άμυνας της χώρας, εμμέσως πλην σαφώς μας ζητούν να βάλουμε για άλλη μια φορά πλάτη στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, να λερώσουμε το χέρι μας με αίμα, μας καλούν να βάλουμε πλάτη ώστε να αντέξει λίγο ακόμα το σάπιο σύστημά τους, που λύνει τις διαφορές και αντιθέσεις του σκοτώνοντας τους λαούς μέσα στον τόπο τους.

Για αυτό το λόγο, κανένας Έλληνας στρατιώτης να μην εμπλακεί στην διευκόλυνση των φονιάδων στα πολεμικά τους σχέδια, είναι ανεπιθύμητοι στον τόπο μας και στους βαλκανικούς λαούς. Να αποχωρήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις από την άσκηση των Αμερικάνων. Να κλείσουν όλες οι βάσεις του θανάτου στη χώρα μας. Έξω από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Οκουμούσης Νίκος
Στρατιώτης από 129 Α/Κ ΜΜΠ, Λαγός Έβρου

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...