ΠΟΕΣ: Ελλιπής Επάνδρωση Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης

Την άμεση κάλυψη των ελλείψεων γιατρών στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης ζητά με έγγραφό της η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ).

Το έγγραφο έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ  :   Ελλιπής Επάνδρωση Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης

ΣΧΕΤ    :   ΠΔ 432/1983 (ΦΕΚ Α΄ 162, «Υγειονομική Περίθαλψη των Στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και των μελών της οικογένειάς τους»).

1. Σας γνωρίζουμε, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ομοσπονδία μας έχει γίνει αποδέκτης έντονων παραπόνων στελεχών υπηρετούντων στη νήσο Κρήτη, λόγω προβλημάτων που ανακύπτουν από την έλλειψη ιατρών ειδικότητας γυναικολόγου, ενδοκρινολόγου και παιδιάτρου στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ), γεγονός που τους αναγκάζει να απευθυνθούν είτε στο δημόσιο νοσοκομείο, με χρόνους εξέτασης υπερβολικά αδικαιολόγητους είτε σε στρατιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας.

2. Θεωρώντας ότι δε νοείται να μην υπάρχει η αναγκαία εξειδικευμένη ιατρική μέριμνα για το προσωπικό, παρακαλούμε για την άμεση τοποθέτηση ιατρών των ως άνω ειδικοτήτων στο ΝΝΚ, ενός νοσοκομείου που εξυπηρετεί καθημερινώς δεκάδες στρατιωτικούς και των 3 Κλάδων.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...