ΠΟΕΣ: Ικανοποίηση των στελεχών του ΠΝ για την καταβολή της οφειλόμενης αποζημίωσής τους

Πολεμικό Ναυτικό - Ναύσταθμος Σαλαμίνας - Πλήρωμα και Φρεγάτα Ψαρά
Φώτο Αρχείου / Πολεμικό Ναυτικό – Ναύσταθμος Σαλαμίνας – Πλήρωμα και Φρεγάτα Ψαρά / Πηγή: Eurokinissi

Με ανακοίνωσή της, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), μεταφέρει την ικανοποίηση των στελεχών του Πολεμικού Πλοίου, το οποίο την περίοδο αυτή ευρίσκεται για επισκευή στο Ναύσταθμο Κρήτης, από τη 02.12.2020 και ευχαριστεί δημοσίως τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο Στέλιο Πετράκη ΠΝ, όπως και τον Αρχηγό Στόλου, Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λυμπέρη ΠΝ, για την υλοποίηση του αιτήματός τους και τη σήμερον (03.3.2021) καταβολή της οφειλόμενης αποζημίωσής τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μεταφέροντας την ικανοποίηση των στελεχών του Πολεμικού Πλοίου, το οποίο την περίοδο αυτή ευρίσκεται για επισκευή στο Ναύσταθμο Κρήτης, από τη 02.12.2020, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο Στέλιο Πετράκη ΠΝ, όπως και τον Αρχηγό Στόλου, Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λυμπέρη ΠΝ, για την υλοποίηση του αιτήματός τους και τη σήμερον (03.3.2021) καταβολή της οφειλόμενης αποζημίωσής τους.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα μεταφέρθηκε με το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 251/2021 έγγραφο της Ομοσπονδίας μας και κατατέθηκε ως ερώτημα στη ΒτΕ, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου από το ΚΚΕ.

Αθήνα, 03 Μαρτίου 2021

Δείτε ακόμα...