ΠΟΕΣ: Προβλήματα με τις Ετήσιες Υγειονομικές Εξετάσεις στο 424 ΓΣΝΕ

Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης

Επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας έστειλε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), μεταφέροντας προβλήματα που έχουν προκύψει, για ακόμη μια φορά, στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ), στις ετήσιες υγειονομικές εξετάσεις των στελεχών.

Πιο συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κε Υπουργέ.

Όπως μετέφεραν στην Ομοσπονδία μας συνάδελφοί μας, μέλη των πρωτοβάθμιων ενώσεων – μελών μας, εξαιτίας της συνδρομής του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ), έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί όλα τα ραντεβού των εξωτερικών ιατρείων, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούσαν στις ετήσιες υγειονομικές εξετάσεις των στελεχών.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι η δεύτερη φορά το τρέχον έτος που λαμβάνει χώρα το ως άνω γεγονός στο 424 ΓΣΝΕ, ταλαιπωρώντας τις/τους συναδέλφους μας και προκαλώντας τους αισθήματα αβεβαιότητας ως προς τη διεξαγωγή ή μη της υγειονομικής τους εξέτασης για το τρέχον έτος, θεωρούμε ότι τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία και παρακαλούμε, όπως, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, εγκρίνετε τη διεξαγωγή των εκκρεμουσών εξετάσεων (τακτικών και ετησίων) σε ιδιωτικά ιατρεία και κλινικές, δωρεάν για τα στελέχη υγειονομικής αρμοδιότητας 424 ΓΣΝΕ.

Με αφορμή την υγειονομική κρίση ίσως θα πρέπει να επαναξιολογηθούν και να επικαιροποιηθούν οι υγειονομικές ενέργειες των στελεχών και η συνδρομή της Υπηρεσίας προς αυτά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Οι κ.κ. βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, προς τις/τους οποίες/ους κοινοποιείται το παρόν έγγραφό μας, παρακαλούνται για την ανάδειξη και ενίσχυση του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος: Τσουκαράκης ΑνέστηςΣυνταγματάρχης (ΣΔΓ)6974365800Ο Γεν. Γραμματέας: Κατσανεβάκης ΙωάννηςΕπισμηναγός (ΥΑΔ)6983503514

Δείτε ακόμα...