ΠΟΕΣ: Προβλήματα στην Ασφάλεια και Υγιεινή του ΚΕΔΑ Τυμπακίου Κρήτης

ΚΕΔΑ Τυμπάκι

Με έγγραφό της προς τον Αρχηγό ΓΕΑ η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.Τ.Α.) ζητούν την παρέμβαση του προκειμένου να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα και να  αποκατασταθούν τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στο ΚΕΔΑ Τυμπακίου Κρήτης .

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

ΘΕΜΑ : Προβλήματα στην Ασφάλεια και Υγιεινή του ΚΕΔΑ Τυμπακίου Κρήτης

1. Σας αποστέλλουμε, συνημμένως, το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.Τ.Α.), με το οποίο μεταφέρεται επιστολή με σοβαρότατες καταγγελίες, όσον αφορά την ασφάλεια, την υγιεινή και τη σίτιση παραθεριστών και προσωπικού του ΚΕΔΑ Τυμπακίου Κρήτης.

2. Επισημαίνουμε ότι η ασφάλεια και η υγιεινή του προσωπικού και των παραθεριστών αποτελούν ύψιστο καθήκον και πρέπει να εξασφαλίζεται έναντι οποιουδήποτε κόστους.

3. Θεωρούμε ότι η αντιμετώπιση των στρατιωτικών είναι το λιγότερο προσβλητική, ιδίως εάν αναλογιστούμε ότι βρίσκονται διαρκώς στις επάλξεις, όποτε τους ζητηθεί, για να καλύψουν ακόμα και ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο είναι εκτός των καθηκόντων τους.

4. Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας, προκειμένου να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα και να  αποκατασταθούν τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στο ΚΕΔΑ Τυμπακίου Κρήτης.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...