ΠΟΛ: Αρχές Ιουνίου η κατάταξη των 70 Δοκίμων Λιμενοφυλάκων

Φωτο Αρχείου/ Πηγή: Eurokinissi

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους Δόκιμους Λιμενοφύλακες για την Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία δημοσιεύτηκε με το ΦΕΚ 2518 Β΄/20-05-2022 και αφορά την κατανομή εβδομήντα (70) Δοκίμων Λιμενοφυλάκων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. επιλαχόντων διαγωνισμού με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή. Αναφέρει η Ομοσπονδία;

Σε συνέχεια της από 10-03-2021 επιστολής μας προς τον κ. ΥΝΑΝΠ (εδώ) στην οποία ζητούσαμε την άμεση κατάταξη των 155 επιτυχόντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων  αλλά και την πρόσληψη των εκατό είκοσι εννέα (129) επιλαχόντων του διαγωνισμού,  καθώς επίσης  και των επαναλαμβανόμενων αναφορών μας για άμεσες προσλήψεις στελεχών ευρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία δημοσιεύτηκε με το ΦΕΚ 2518 Β΄/20-05-2022 και αφορά την κατανομή εβδομήντα (70) Δοκίμων Λιμενοφυλάκων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. επιλαχόντων διαγωνισμού με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η κατάταξη των εβδομήντα (70) νέων συναδέλφων σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε κατά την διάρκεια των συναντήσεων μας, επί τριημέρου με την Ηγεσία, θα είναι άμεση και επίκειται για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Ευχόμαστε στους νέους συναδέλφους καλή σταδιοδρομία.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...