ΠΟΛ: Αύξηση οργανικών θέσεων στις 10.500 – Διεύρυνση μάχιμης πενταετίας

Παράκτιο Περιπολικό Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ 920) "Υποκελευστής Ά ΛΣ Γρηγόριος Μουρμούρης"
Φώτο Αρχείου / Παράκτιο Περιπολικό Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ 920) “Υποκελευστής Ά ΛΣ Γρηγόριος Μουρμούρης” / Πηγή: hcg

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ) αναφέρει με ανακοίνωσή της ότι επίκειται η ικανοποίηση του αιτήματός της για αύξηση των οργανικών θέσεων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατά 1.000 θέσεις. Όπως σημειώνει, οι θέσεις αυτές θα πρέπει αυτή τη φορά να διατεθούν σε Υπηρεσίες της Ηπειρωτικής Ελλάδος και ν. Κρήτης ώστε να αποκατασταθούν οι ισορροπίες στη στελέχωση σε κάθε υπηρεσία του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΛ:

Όπως ενημερώθηκε η ομοσπονδία μας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών, εντός του μηνός Απριλίου επίκειται η ικανοποίηση του αιτήματος μας για αύξηση των οργανικών θέσεων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατά 1.000 θέσεις, οι οποίες θα πρέπει αυτή τη φορά να διατεθούν σε Υπηρεσίες της Ηπειρωτικής Ελλάδος και ν. Κρήτης ώστε να αποκατασταθούν οι ισορροπίες στη στελέχωση σε κάθε υπηρεσία του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ομοίως θετική εξέλιξη θα υπάρξει και στο αίτημα μας που αφορά την διεύρυνση της μάχιμης πενταετίας στις κάτωθι υπηρεσίες:

α) στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής,

β) σε επισκευαστικές Βάσεις επιχειρησιακών μέσων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

γ) σε Λιμενικά Τμήματα.

δ) στους Κλάδους και στις Διευθύνσεις του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

ε) στις Υπηρεσίες εκτός Κλάδων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.»

Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών θα εξακολουθήσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και να προωθούμε τα αιτήματα των στελεχών καθώς και να ενημερώνουμε για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Δείτε ακόμα...