ΠΟΛ: Ίδρυση Γραμματείας Πλωτών Μέσων

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών - ΠΟΛ - Γραμματεία Πλωτών Μέσων Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ) αποφάσισε την ίδρυση Γραμματείας Πλωτών Μέσων Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ) με σκοπό την ανάδειξη των ιδιαίτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι λιμενικοί που υπηρετούν σ’ αυτά. Μάλιστα όσοι συμμετάσχουν δεν χρειάζεται να είναι εκλεγμένοι. Ολόκληρο το δελτίο τύπου της ΠΟΛ:

ΠΟΛ: Ίδρυση Γραμματείας Πλωτών Μέσων Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών – ΠΟΛ συναισθανόμενη τις ανάγκες των συναδέλφων στα πλωτά του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και αναγνωρίζοντας τον καθημερινό αγώνα και τις θυσίες τους, θεωρεί υποχρέωση της, την ίδρυση Γραμματείας Πλωτών Μέσων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στον εγχείρημα αυτό θα συμμετάσχουν συνάδελφοι που υπηρετούν στα πλωτά όλης της χώρας, χωρίς να είναι απαραίτητα εκλεγμένα μέλη.

Δίνουμε φωνή και βήμα στα πληρώματα μας. Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες τους. Ψάχνουμε λύσεις στα εργασιακά προβλήματα της καθημερινότητας. Υπερασπιζόμαστε τα θεμελιώδη δικαιώματα γιατί εκτός από λιμενικοί, είμαστε εργάτες, είμαστε οικογενειάρχες, είμαστε άνθρωποι. Είμαστε δίπλα σας και σας καλούμε για σύμπλευση σε αυτή τη δύσκολη και απαιτητική πορεία. Τέρμα οι υπεκφυγές, κλείνουμε  τα αυτιά μας στις φρούδες ελπίδες και στις ψεύτικες υποσχέσεις. Έχουμε αξιοπρέπεια, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους συναδέλφους.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για προτάσεις και προβλήματα που σας απασχολούν, στο email plota.pol@gmail.com

Δείτε ακόμα...