ΠΟΛ: Καλωσορίζει την ίδρυση της Ένωσης Λιμενικών Αρχών Αττικής – Κορίνθου

Πόρος - Περιπολία Λιμενικών - Έκτακτα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας - Αύγουστος 2020
Πόρος – Περιπολία Λιμενικών – Έκτακτα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας – Αύγουστος 2020 / Πηγή: Eurokinissi

Την ίδρυση της νέας Ένωσης Λιμενικών Αρχών Αττικής – Κορίνθου και την ένταξη της στη δύναμη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών(ΠΟΛ) καλωσορίζει η Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα αναφέρει η Ομοσπονδία:

“Ακόμη μία πρωτοβάθμια Ένωση ιδρύθηκε και εντάχτηκε στη δύναμη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών – ΠΟΛ αποδεικνύοντας τη δυναμική εξέλιξης της Ομοσπονδίας μας .

Η ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ θα αποτελέσει την συνδικαλιστική έκφραση των συνάδελφων που επιθυμούν να στηρίξουν την ΠΟΛ και υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές της Αττικής και της Κορίνθου.

Η νέα πρωτοβάθμια Ένωση της Ομοσπονδίας μας αποτελεί τη φυσική εξέλιξη ενός συνδικαλιστικού εγχειρήματος που έκανε την εμφάνισή του την 1-10-2020 και μέχρι σήμερα έχει τριπλασιάσει τα μέλη του ενώ στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένονται να ενταχθούν και άλλες Ενώσεις που θα μας ενισχύσουν εκπροσωπώντας τους συνάδελφους σε όλη την Ελλάδα.

Χαιρετίζουμε τη ίδρυση της Ε.Λ.Α.Α.Κ. και την ένταξη της στη ΠΟΛ και δίνουμε από κοινού υπόσχεση για ένα συνδικαλισμό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των συναδέλφων χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς”. 

Δείτε ακόμα...