ΠΟΛ: Κατέθεσε αίτηση ακύρωσης του ΠΔ μεταθέσεων 11/2021 στο ΣτΕ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών - ΠΟΛ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ) ενεργοποιώντας την απόφαση του Δ.Σ. προσέφυγε στο ΣτΕ με την κατάθεση αίτησης ακύρωσης  του ΠΔ μεταθέσεων 11/2021 (ΦΕΚ Ά 21) ζητώντας την κατάργηση των διατάξεων που κρίνονται αντισυνταγματικές .

Όπως σημειώνει η Ομοσπονδία μεταξύ άλλων, “παρά τις μέχρι τώρα παρεμβάσεις μας, δεν διακρίναμε από τον ΥΝΑΝΠ κ.Πλακιωτάκη Ι. καμία πρόθεση για συζήτηση προκειμένου να βελτιωθεί το νομικό καθεστώς των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ το οποίο μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να λειτουργήσει, ενώ σε όσες περιπτώσεις έγινε απόπειρα εφαρμογής του τα αποτελέσματα ήταν τραγικά .

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ) από τη πρώτη μέρα ίδρυσής της εξέφρασε την αντίθεσή της στις διατάξεις των μεταθέσεων του Νόμου 4676/20 και για το λόγο αυτό προχώρησε σε πληθώρα παρεμβάσεων στον κ. ΥΝΑΝΠ Πλακιωτάκη Ιωάννη προκειμένου να τροποποιηθούν διατάξεις του Νόμου ώστε το ΠΔ μεταθέσεων το οποίο είχε ήδη δρομολογηθεί προς υπογραφή  από το καλοκαίρι του 2020  να μην καταλήξει με αρνητικό πρόσημο για τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ”.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση της ΠΟΛ.

Δείτε ακόμα...