ΠΟΛ: Συνάντηση με το νέο ΔΣ του ΣΥΜΕΛΣ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της Π.Ο.Λ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών) Κυράνη Κων/νου με το νέο ΔΣ του ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. (Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος) προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στη συνεργασία σε ζητήματα πολιτιστικά αλλά και κάθε τομέα που θα προσφέρει παροχές στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και στις οικογένειές τους .   

Ο πρόεδρος της Π.Ο.Λ. ευχήθηκε, εκ μέρους της Ομοσπονδίας, στη νέα πρόεδρο του Συλλόγου Βερροπούλου Αιμιλία και σε όλα τα μέλη του ΔΣ καλή δύναμη σε αυτό το πολύ σημαντικό έργο που παράγεται από συναδέλφους που ανιδιοτελώς ασχολούνται, αναζητώντας τρόπους και μέσα που θα βελτιώσουν και θα κάνουν τη ζωή μας πιο ευχάριστη.

Το νέο ΔΣ του ΣΥΜΕΛΣ απαρτίζεται από στελέχη όλων των βαθμίδων ενώ για πρώτη φορά υπάρχει εκπρόσωπος και των Αποστράτων .

Η Π.Ο.Λ. διαβεβαίωσε ότι με κάθε τρόπο και μέσο θα σταθεί δίπλα στο ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. και μέσα από αυτή τη συνεργασία θα προσπαθήσει να συμβάλει στην ενίσχυση και στην ανάδειξη του Συλλόγου προκειμένου συνάδελφοι από όλοι την Ελληνική Επικράτεια να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε παροχές και προνόμια που προσφέρει ο  ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.

Δείτε ακόμα...