Πόλο: Μαυροβούνιο – Ελλάδα 10-9

Πηγή: EUROKINISSI

Στον τελευταίο της αγώνα η Εθνική ομάδα ανδρών στο πόλο ηττήθηκε με 10-9 αν και ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο αγώνας δεν είχε ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού και οι δύο ομάδες είχαν προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Μαυροβούνιο πέτυχαν τέσσερα διαδοχικά γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο ανατρέποντας την σε βάρος τους κατάσταση.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 2-1, 1-4. Σύνολο: 9-10.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανίδης, Γεννηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος 4, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Λαζοβιτς, Μπρούλιαν 2, Πέρκοβιτς, Πέτκοβιτς, Κουκοβιτς, Πόπαντιτς 1, Βίντοβιτς, Ουκρόπινα, Ίβοβιτς 2, Σπάϊτς, Μάτκοβιτς 5, Ράντοβιτς, Κάντιτς.

Μετά την δεύτερη θέση στο προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ η Εθνική μας γνωρίζει και τους αντιπάλους της στο Ολυμπιακό τουρνουά. Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν τη διοργανώτρια Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, την Ιταλία, την Ουγγαρία και τη Νότια Αφρική.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...