Πολυχώρος «Άννα – Μαρία Καλουτά»: «Η Τρελή του Σαγιό»

Πολυχώρος «Άννα - Μαρία Καλουτά»: «Η Τρελή του Σαγιό»

Το Σάββατο 30 Μάρτη στις 7 μ.μ., στον Πολυχώρο «Άννα – Μαρία Καλουτά», Τιμοκρέοντος  6Α, Ν. Κόσμος, ξανά στη σκηνή η επιτυχημένη παράσταση  «Η Τρελή του Σαγιό» του Ζαν Ζιροντού από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ  «Θέατρο από εργάτες για εργάτες».

Την παράσταση θα ανοίξει η χορωδία του ΠΑΜΕ με δύο τραγούδια του Μάνου Λοΐζου. Η έκτακτη αυτή δημόσια εμφάνιση θα είναι μια πρώτη δοκιμαστική για το νέο σχήμα της χορωδίας. Σύντομα το ρεπερτόριο της χορωδίας θα αποτελεί μια ολοκληρωμένη παράσταση για να μπορεί να ενταχθεί σε ξεχωριστές εκδηλώσεις συνδικάτων και φορέων.

Την εκδήλωση του Σαββάτου οργανώνει ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλουςόσοι δεν έχουν δει μέχρι τώρα την παράσταση ή επιθυμούν να την ξαναδούν.

Η θεατρική ομάδα καθώς και η χορωδία έχουν  τη δυνατότητα να πλαισιωθούν και με  νέους εργαζόμενους που θέλουν να εκφραστούν, αλλά και να προσφέρουν στο κομμάτι του πολιτισμού.

Για προγραμματισμό ή πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ 210 3301847, 210 33 01842, 210 3833786.

Δείτε ακόμα...