Πρόεδρος της ΑΝΕΑΕΔ, Γιώργος Ροΐδης: “To ALT.GR είναι γεγονός και είναι εδώ”

roidis
Πηγή: Eurokinissi

To ALT.GR είναι γεγονός και είναι εδώ.

Το καλοδεχόμαστε και ας άργησε (Δεν ξεχνάμε το η καλή δουλειά αργεί να γίνει).

Το άργησε, στην πραγματικότητα, δεν έχει να κάνει με την υλοποίηση αλλά, αντικατοπτρίζει μόνο την ανυπομονησία και τη δίψα μας για την ύπαρξη μια πραγματικής δημοκρατικής φωνής, που να απευθύνεται σε εμάς, τους αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τους εν ενεργεία συναδέλφους μας αλλά και στα στρατευμένα μας παιδιά.  

To ALT.GR πιστεύουμε ότι ήρθε για να πει alt στη μαύρη αστική προπαγάνδα, να πει alt στις καθοδηγούμενες ειδήσεις, να πει alt στις ψεύτικες ειδήσεις, να πει alt στο σκοταδισμό, να πει alt στην παραποίηση της ιστορίας, να πει alt στα ψεύτικα διλήμματα, να πει alt στην πατριδοκαπηλία, να πει alt στον εθνικισμό, να πει alt στην αυθαιρεσία των διοικούντων, να πει alt καταπάτηση των δικαιωμάτων των στρατευσίμων και των στελεχών, να πει alt στην εμπλοκή της χώρας μας σε επιχειρήσεις έξω από τα σύνορά της που εξυπηρετούν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών και των ψευτοσυμμαχιών τους, να πει alt στην συμμετοχή και χρηματοδότηση του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε,  να πει alt στην παραπέρα υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου στρατευσίμων, εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ και Σ.Α και των οικογενειών τους, να πει alt στην σχεδίαση και εφαρμογή μέτρων σε βάρος του λαού.  

To ALT.GR πιστεύουμε ότι ήρθε και θα μείνει πιστός φύλακας των δικαιωμάτων μας. Πραγματική αγνή πατριωτική φωνή υποστήριξης της χώρας και των δικαιωμάτων της. Φάρος ελπίδας των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, του Λαού. 

Το ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά μας για όσους εργάστηκαν για να φτιαχτεί το ALT.GR και για όσους δουλεύουν με πάθος και αυταπάρνηση για να το κρατάνε λειτουργικό, έγκυρο, επίκαιρο, δυνατό, αγωνιστικό.

Καθήκον όλων μας η διαρκής τροφοδότηση του με ειδήσεις και άρθρα καθώς η παρότρυνση συναδέλφων και φίλων να γίνουν μόνιμοι αναγνώστες του ALT.GR.    

Γ. Ροΐδης,
Αντιναύαρχος ΠΝ ε.α,
πρόεδρος ΑΝΕΑΕΔ,

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...