Πρόβες

Διμερής Αεροπορική Άσκηση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ με την επωνυμία «FRIZIS DAMAS – 23», Πολεμική Αεροπορία
Διμερής Αεροπορική Άσκηση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ με την επωνυμία «FRIZIS DAMAS – 23»

«Μαζί με τους συγγενείς των απαχθέντων, εκείνη την ώρα στο ξενοδοχείο του Τελ Αβίβ βρέθηκε και ένας πιλότος των F-16 (…) ένας από τους πολλούς που καθημερινά παίρνoυν μέρος σε αποστολές στη Γάζα.

Αποκάλυψε ότι έχει πετάξει και στην Ελλάδα (σε κοινές ασκήσεις με Ελληνες συναδέλφους του) και περιέγραψε τον τρόπο των αεροπορικών επιδρομών στη Γάζα.

Ανέφερε ότι Ισραηλινοί πιλότοι προσπαθούν να μη χτυπούν αμάχους, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η Χαμάς τοποθετεί αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες και όταν οι Ισραηλινοί πιλότοι διαπιστώνουν κάτι τέτοιο, προσπαθούν να γίνονται περισσότερο προσεκτικοί».

Αυτό το «έπος» της «δημοσιογραφίας», που θα μπορούσε να το έχει γράψει και ο ίδιος ο …Μπίμπι, δημοσιεύτηκε προχτές στο ηλεκτρονικό «Βήμα» με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ισραήλ.

Δεν το αναφέρουμε επειδή η ντροπή έχει χαθεί προ πολλού για τα συγκροτήματα του αστικού Τύπου, την ώρα που οι «προσεκτικοί» Ισραηλινοί πιλότοι έχουν δολοφονήσει πάνω από 2 χιλιάδες παιδιά κι άλλες τόσες γυναίκες, αλλά επειδή δείχνει γλαφυρά τους σκοπούς για τους οποίους έρχονται στην Ελλάδα Ισραηλινοί και ΑμερικανοΝΑΤΟικοί μακελάρηδες, στις συχνές στρατιωτικές συνεκπαιδεύσεις:

Ακονίζουν νύχια για τα επόμενα εγκλήματα κατά των λαών, εξασκούνται στο να σκοτώνουν γυναικόπαιδα και κάνουν πρόβες για έναν γενικευμένο πόλεμο. Είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι τα προηγούμενα χρόνια οι Ισραηλινοί επέλεξαν – λόγω και του ίδιου, σχεδόν, ανάγλυφου – να κάνουν στην Ελλάδα μέχρι και ασκήσεις προσομοίωσης χτυπήματος στο Ιράν, με ό,τι αυτό σημαίνει…

Το σχόλιο του Ριζοσπάστη

Δείτε ακόμα...