ΠΣΥΜΕΛΣ: Συνάντηση με τον Ά Υπαρχηγό Λιμενικού Σώματος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέριμνας Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΣΥΜΕΛΣ) είχε συνάντηση (27/7/2021) με τον Ά Υπαρχηγό Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ Ισάκογλου Νικόλαο
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέριμνας Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΣΥΜΕΛΣ) είχε συνάντηση (27/7/2021) με τον Ά Υπαρχηγό Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ Ισάκογλου Νικόλαο / Πηγή: ΠΣΥΜΕΛΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέριμνας Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΣΥΜΕΛΣ) είχε συνάντηση χθες Τρίτη 27/7/2021 με τον Ά Υπαρχηγό Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ Ισάκογλου Νικόλαο. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του ΠΣΥΜΕΛΣ.

ΠΣΥΜΕΛΣ : Συνάντηση με τον Ά Υπαρχηγό Αντιναύαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ισάκογλου Νικόλαου

Την Τρίτη,  27-07-2021 και ώρα 10:00, πραγματοποιήθηκε η πρώτη με πρωτοβουλία μας, συνάντηση  του Δ.Σ. του συλλόγου μας,  με τον Ά Υπαρχηγό Λιμενικού Σώματος  Αντιναύαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ισάκογλου Νικόλαο, στο γραφείο του στο κτίριο ΥΝΑΝΠ.

Η παρουσία έγινε σεβόμενη όλους τους υγειονομικούς κανόνες. 

Ο Α΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μας καλωσόρισε εγκάρδια και η συνάντηση έγινε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και σύγκλισης απόψεων σε ιδέες και προτάσεις πολιτιστικού περιεχομένου.

 Ο διάλογος ξεκίνησε με τη ανάδειξη της σπουδαιότητας του πολιτισμού ως παράγοντα ανάπτυξης της ανθρωπότητας. Εκφάνσεις του όπως η πολιτιστική δράση και η πνευματική καλλιέργεια διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων και αφήνουν το αποτύπωμά τους στο πέρασμα των χρόνων.  

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν οι στόχοι και οι δράσεις του συλλόγου μας.  Ο Α΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έδειξε ιδιαίτερα ενδιαφέρον στη βούλησή μας για τη δημιουργία πολιτιστικού στίγματος επ΄ωφελεία όλων των συναδέλφων. Είμαστε βέβαιοι ότι θα σταθεί αρωγός στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου μας. 

Τον ευχαριστούμε θερμά!   

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...