ΠΣΥΜΕΛΣ: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Κ. Κατσαφάδο

Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος (ΣΥΜΕΛΣ)
Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος (ΣΥΜΕΛΣ)

Τη Δευτέρα 19-07-2021 και ώρα 13:30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (ΠΣΥΜΕΛΣ) με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, στο γραφείο του εντός του κτιρίου ΥΝΑΝΠ, στο λιμάνι του Πειραιά. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Ναύαρχος (ε.α.) Πετρόπουλος Παναγιώτης.

Οι εκπρόσωποι του ΠΣΥΜΕΛΣ κάλεσαν τον κ. Υφυπουργό να σταθεί αρωγός στο έργο που επιτελεί ο σύλλογος, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του.

Εξέθεσαν τις προσπάθειες του συλλόγου για τη μέριμνα στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των στελεχών Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ., των αποστράτων και των πολιτικών υπαλλήλων καθώς και των οικογενειών τους. Ιδιαίτερα τονίστηκε το θέμα των κατασκηνώσεων για τα παιδιά των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και η ανεύρεση θερέτρου για τα ίδια τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ) και τις οικογένειές τους.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός κ. Κατσαφάδος δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός στο έργο που επιτελεί ο ΠΣΥΜΕΛΣ και να συμβάλει εποικοδομητικά στη λύση των ζητημάτων που ανέδειξαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου.  

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΣΥΜΕΛΣ για την συνάντηση εδώ

Δείτε ακόμα...