Πυρκαγιά στην Πεντέλη: «Τύλιξαν» οι φλόγες το σπίτι όπου ζει η Ελένη Γερασιμίδου

Πυρκαγιά στην Πεντέλη: «Τύλιξαν» οι φλόγες το σπίτι όπου ζει η Ελένη Γερασιμίδου - 20/07/2022

Ανάμεσα στα δεκάδες σπίτια που «τύλιξαν» οι φλόγες της καταστροφικής πυρκαγιάς που ξεκίνησε χθες από την Πεντέλη και επεκτάθηκε γρήγορα στις γύρω περιοχές, είναι και αυτό όπου ζει η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου με την οικογένειά της στη Νέα Παλλήνη. Το σπίτι έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και γλίτωσε την ολοσχερή καταστροφή χάρη στη σωτήρια και γεμάτη αυτοθυσία παρέμβαση της ίδιας και των γειτόνων της, καθώς η πυροσβεστική δεν εμφανίστηκε καν, παρότι είχε ειδοποιηθεί.

Ε. Γερασιμίδου: «Αυτή η ανάλγητη πολιτική πρέπει να τελειώνει»

Την ανάγκη να τελειώσει η ανάλγητη πολιτική που κάνει στάχτη τους κόπους μιας ζωής των λαϊκών στρωμάτων, ανέδειξε η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, το σπίτι της οποίας στη Νέα Παλλήνη υπέστη σοβαρές ζημιές από την καταστροφική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.

Όπως είπε, μιλώντας στον Alpha, η ίδια με την οικογένειά της έφυγαν από το σπίτι τα ξημερώματα, καθώς τους έπνιξαν οι καπνοί και στη συνέχεια ενημερώθηκε ότι είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με την Ελ. Γερασιμίδου, οι καταστροφές είναι τόσο μεγάλες που πλέον το σπίτι δεν είναι κατοικήσιμο, ενώ κατήγγειλε την παντελή απουσία της δημοτικής αρχής, της Πολιτικής Προστασίας αλλά και της πυροσβεστικής, που ήταν παρούσα μόνο έξω από τις εγκαταστάσεις μεγάλων επιχειρήσεων.

Αντίθετα, η γνωστή ηθοποιός ευχαρίστησε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και όλους τους «συντρόφους της», δηλαδή τα μέλη του ΚΚΕ, που βρέθηκαν εκεί με το σύνθημα «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό».

Δείτε ακόμα...