Πυροσβέστες: Ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας – Συνεχής Ενημέρωση

Ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πυροσβεστών, έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας - 5/11/2021
Φώτο Αρχείου / Ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πυροσβεστών, έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας – 5/11/2021 / Πηγή: ALT.GR

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση των πυροσβεστών έξω απ το υπουργείο κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας. Μαζική είναι η συμμετοχή των εποχικών πυροσβεστών.

Αυτή την ώρα οι εποχικοί πυροσβέστες μετά τη συνάντηση που είχαν στο υπουργείο με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη , κι αφού δεν πήραν καμία απάντηση έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα της κηφισίας.

Τα συνθήματα που φωνάζουν :

“Εδώ και τώρα μονιμοποίηση” και ” Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα μπεζ, οι καταστροφές δε είναι εποχικές”

Θυμίζουμε σήμερα στις 11πμ ήταν προγραμματισμένη ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πυροσβεστών, έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μετά από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΠΣ).

Να δώσουν μαζικά το “παρών” στη συγκέντρωση για να βρεθούν επιτέλους λύσεις στα διογκωμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καλούν όλους τους πυροσβέστες μόνιμους, πενταετείς και εποχικούς η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών (ΕΑΚΠ) και η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΕΑΠΣ).

Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ στο πλευρό των Πυροσβεστών

Με ανακοίνωσή του το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας χαιρέτισε τις ένστολες κινητοποιήσεις των πυροσβεστών.

Στην ένστολη διαμαρτυρία των πυροσβεστών παραβρίσκεται ο Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης (ΕΔ) ε.α. και Βουλευτής του ΚΚΕ και Μπάμπης Βορτελίνος, εκ μέρους του ΠΑΜΕ.

Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών (ΕΑΚΠ)

Μαζικό είναι και το μπλοκ της ΕΑΚΠ. Το πανό της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών γράφει:

  • Μονιμοποίηση 5ετών και συμβασιούχων
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Π.Σ.
  • Κατάργηση του νόμου 4662/2020, ένταξη στα ΒΑΕ
Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...