Πυροσβεστική: Οριοθετημένη η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο 19/06/2020
Φώτο Αρχείου / Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο 19/06/2020 / Πηγή: Eurokinissi

Οριοθετημένη – σύμφωνα με την Πυροσβεστική – είναι πλέον η πυρκαγιά που ξέσπασε στον Ασπρόπυργο, στο Λάκκο Κυρίλλου, λίγο μετά τη 1 τη νύχτα, εν μέσω της βιομηχανικής περιοχής, προκαλώντας ανησυχία για την εξέλιξή της, στη διάρκεια όλης της νύχτας. Αυτή την ώρα, επιχειρούν 64 πυροσβέστες με 27 οχήματα κι ένα πεζοπόρο τμήμα. 

Στο σημείο ο αέρας είναι πολύ τοξικός  και η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ωστόσο βρέθηκε κοντά σε εργοστάσια, επαναφέροντας το μείζον θέμα των μέτρων πρόληψης στη συγκεκριμένη περιοχή για την αποφυγή βιομηχανικών ατυχημάτων. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τη νύχτα λόγω των ανέμων, η φωτιά πήρε διαστάσεις και χωρίστηκε σε δύο μέτωπα. Το ένα μέτωπο κινήθηκε προς την Αττική Οδό και το δεύτερο προς το γήπεδο του Θρασύβουλου.

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας – στην έξοδο προς Μαγούλα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ελευσίνα – καθώς και στη Λεωφόρο NATO και άλλους δρόμους της περιοχής. 

(Σύμφωνα με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Δείτε ακόμα...