Ρόδος: Για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και άλλα τρία κακουργήματα κατηγορείται ο παππούς 8χρονης

Πηγή: Eurokinissi

Νέες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποιήσεις 8χρονου κοριτσιού στην Ρόδο, συνταράσσουν και πάλι. Ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, μετά την άσκηση κακουργηματικών διώξεων, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες κακοποίησης της 8χρονης και να εξιχνιαστεί η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η «Δημοκρατική», μετά από εξέταση του παιδιού, διενεργήθηκαν με παραγγελία της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου στον Πταισματοδίκη Ρόδου, πραγματογνωμοσύνες από παιδοψυχολόγους, παιδίατρους και κοινωνική λειτουργό.

Η δικογραφία υποβλήθηκε εκ νέου στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών η οποία άσκησε διώξεις στον 78χρονο παππού του παιδιού για:

  • Βιασμό κατ’ εξακολούθηση.
  • Γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.
  • Κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.
  • Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών από ανιόντα κατ’ εξακολούθηση.

Ο παππούς έχει αρνηθεί την τέλεση των αδικημάτων αυτών και εμμένει στα όσα έχει ομολογήσει η 50χρονη θεία του παιδιού, ότι δηλαδή έστησε μια σκευωρία προκειμένου να εξασφαλίσει ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα και ότι με το δάκτυλο προκάλεσε την ρήξη του παρθενικού υμένα του κοριτσιού.

Θυμίζουμε ότι αρχικά την καταγγελία κατέθεσε 52χρονη θεία του κοριτσιού η οποία είναι ομογενής κάτοικος των ΗΠΑ. Η ίδια έχει φύγει από το νησί αρκετά χρόνια, αλλά δηλώνει πως έχει υποστεί κακοποίηση από τον 78χρονο παλαιότερα.

Με πληροφορίες από: in.gr

Δείτε ακόμα...