Ρόδος: Μεγάλη επιχείρηση του ΕΚΑΒ, Λιμενικού και Πυροσβεστικής σε τροχαίο ατύχημα

Μεγάλη επιχείρηση ΕΚΑΒ, Λιμενικού και Πυροσβεστικής σε τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο
Μεγάλη επιχείρηση ΕΚΑΒ, Λιμενικού και Πυροσβεστικής σε τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο / πηγή: rodaiki

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή της Νότιας Ρόδου και συγκεκριμένα κοντά στην περιοχή Γλύστρα (σημείο Κατσούνι).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα βγήκε εκτός δρόμου,  κατρακύλησε στη συνέχεια σε βραχώδη περιοχή από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα το όχημα να προσγειωθεί ανάποδα και ο οδηγός του να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό!.

Στο σημείο βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αστυνομία καθώς επίσης και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής αλλά και του Λιμενικού της Λίνδου υπηρεσίας, στελέχη των οποίων συνδράμουν στην διαδικασία απεγκλωβισμού.

Ο απεγκλωβισμός ήταν ιδαίτερα δύσκολος αφού οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περισσότερα από 40 λεπτά για να βγάλουν με ασφάλεια τον οδηγό από το όχημα.

Λίγο μετά τις 22:20 η επιχείρηση των πυροσβεστών και των διασωστών του ΕΚΑΒ είχε αίσια εξέλιξη αφού κατάφεραν να βγάλουν τον οδηγό μέσα από το αυτοκίνητο με ασφάλεια και να τον παραδώσουν στη συνέχεια στου διασώστες του ΕΚΑΒ έτσι να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Ο οδηγός φέρει πολλαπλά τραύματα αλλά έχει επικοινωνία με το  περιβάλλον.

Αναδημοσίευση από: limenikanea

Δείτε ακόμα...