Σάββας Δευτεραίος: Ο λαός της Αλεξανδρούπολης να απαιτήσει την ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης της διοίκησης του 644 Μ/Κ ΤΠ

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ, Αλεξανδρούπολη Έβρος Τεθωρακισμένα

Να εκφράσει τη συμπαράστασή του και να απαιτήσει να ανακληθεί εδώ και τώρα η απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης του 644 Μ/Κ ΤΠ καλεί με δήλωσή του τον λαό της Αλεξανδρούπολης ο Σάββας Δευτεραίος, δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Πριν από λίγες μέρες βρεθήκαμε έξω από το στρατόπεδο Κανδηλάπτη για να εκφράσουμε την ανάγκη λήψης μέτρων προστασίας και πρόληψης από την πανδημία σε όλες τις μονάδες.

Όπως δε σταματούν τα προβλήματα στην πύλη των στρατοπέδων, έτσι δε σταματούν και οι διεκδικήσεις. Όσο δίκαιοι είναι οι αγώνες του λαού για μέτρα στους χώρους δουλειάς και ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, τόσο δίκαιες είναι και οι διεκδικήσεις των νέων στρατευμένων για ασφαλή θητεία, καθώς και αυτές του μόνιμου προσωπικού. 

Καλούμε το λαό της Αλεξανδρούπολης να εκφράσει τη συμπαράστασή του και να απαιτήσει να ανακληθεί εδώ και τώρα η απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης του 644 Μ/Κ ΤΠ.

Αλήθεια, μετά την ένταση της καταστολής, η κυβέρνηση θα επιλέξει να χαρακτηρίζει ψυχικά διαταραγμένο όποιον αντιστέκεται;

Στον παραλογισμό, στον 21ο αιώνα να πεθαίνουν άνθρωποι εμπρός στην τεχνολογική ανάπτυξη, ο λαός χρειάζεται να προτάσσει τη λογική του αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών».

Δείτε ακόμα...