Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ

Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ στο ΚΕΤΧ
Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ στο ΚΕΤΧ

            Αντιπροσωπεία της ΚΟ Αχαΐας του ΚΚΕ επισκέφτηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) και έκανε συνάντηση με τη Διοίκηση. Στη συνάντηση συμμετείχε ο νέος Διοικητής του στρατοπέδου, Ταξίαρχος κ. Ουρουμίδης, ο οποίος ήρθε στο στρατόπεδο μετά το γνωστό γεγονός της αυτοκτονίας του στρατευμένου.  Αυτή η συνάντηση δημοσιεύτηκε χωρίς καμία ανάλυση στον Τύπο.

            Στον Διοικητή από την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, τέθηκε το ζήτημα να παρθούν αυστηρά μέτρα για κάθε υπεύθυνο που σχετίζεται με την αυτοκτονία, καθώς και μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των στρατευμένων.

            Ο Διοικητής ενημέρωσε την αντιπροσωπεία ότι διενεργείται ΕΔΕ από αξιωματικούς του Υπουργείου, υπάρχει παρέμβαση εισαγγελέα και αναμένεται το σχετικό πόρισμα για την απόδοση ευθυνών.

            Το ΚΚΕ επίσης επισκέφτηκε την οικογένεια του στρατευμένου και τους διαβεβαίωσε  ότι θα βοηθήσει με όλους τους τρόπους και στη Βουλή, αλλά και μέσω της Επιτροπής Αλληλεγγύης των στρατευμένων, ώστε να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό συμβάν.

            Για την παρέμβαση στην Διοίκηση του στρατοπέδου ο “Σπάρτακος”  καταγγέλλει το ΚΚΕ. Φαίνεται ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκφράσουν το αντι-ΚΚΕ μένος τους, εθελοτυφλώντας μπροστά στις συνεχείς ενέργειες του ΚΚΕ που στόχο έχουν τη στήριξη των στρατευμένων και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...