Σε συγκέντρωση στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής καλούν σήμερα σωματεία και φορείς

Οι ναζί στη φυλακή / Συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ / 15/06/2022

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, συνδικάτα και σωματεία, μαζικούς φορείς, σε συγκέντρωση σήμερα στις 9 π.μ. στο Εφετείο Αθήνας, στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα η εισαγγελέας θα ανακοινώσει την πρότασή της σχετικά με την ενοχή ή μη των καταδικασμένων χρυσαυγιτών, αφού ολοκληρώθηκαν οι απολογίες τους, με τη συντριπτική πλειοψηφία των ηγετικών μελών της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης να είναι έξω από τη φυλακή!

«Να επιστρέψουν όλοι τώρα στη φυλακή! Εκεί πρέπει να είναι οι ναζί δολοφόνοι χρυσαυγίτες! Να μη συνεχίσει η αστική δικαιοσύνη να τους ρίχνει στα μαλακά, “ξηλώνοντας” στην πράξη την πρωτόδικη απόφαση!», τονίζει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και προσθέτει μεταξύ άλλων πως «οι ναζί είναι μαντρόσκυλα της εργοδοσίας, του συστήματος της εκμετάλλευσης και των πολέμων που τους γεννάει και τους θρέφει».

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση απευθύνουν επίσης το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας και Πειραιά, το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ).

Στην συγκέντρωση καλούν Φοιτητικοί Σύλλογοι από την Αθήνα.

Δείτε ακόμα...