Σήμερα η συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους παρά τα εμπόδια του δήμου Καισαιριανής

Συναυλία αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας, σε συνέχεια των δράσεών τους για αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους, διοργανώνουν φοιτητική συναυλία αλληλεγγύης και διεκδίκησης στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ.

Στον χώρο της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Όπως κατήγγειλαν την Παρασκευή οι φοιτητές, «ο δήμος Καισαριανής, με απαράδεκτα προκλητικά προσχήματα, απέρριψε το αίτημα των Φοιτητικών Συλλόγων για διεξαγωγή της συναυλίας στο Σκοπευτήριο». Στα όσα επικαλείται ο δήμος οι φοιτητές απαντούν θυμίζοντας τη δράση φοιτητών από μια σειρά συλλόγους που έχουν ενταχθεί σε εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας και στην Καισαριανή, ότι έχουν αποδείξει με τη στάση και διεκδικήσεις τους πως τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας, ότι τιμούν πολύμορφα τον χώρο του Σκοπευτηρίου.

«Ξεκαθαρίζουμε ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά», απαντούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, τονίζοντας πως «η καλύτερη απάντηση θα είναι η μεγάλη επιτυχία της συναυλίας! Εκατοντάδες φοιτητές και φοιτήτριες να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...