ΣΚΑΙ – «Καλώς μας ήρθε το δολάριο»: Ε, σε πιάνει μια αηδία

“Στιγμές από την ταινία του Αλέκου Σακελλάριου όπου ναύτες του αμερικανικού στόλου ξεχύνονται στο λιμάνι του Πειραιά αφήνοντας παντού δολάρια έζησε η Αλεξανδρούπολη το Σαββατοκύριακο που πέρασε”, μας ενημερώνει σ’ ένα “πρωτότυπο” ρεπορτάζ ο γνωστός σταθμός, μέσω της ιστοσελίδας του.

«Κατανάλωσαν, πέρασαν πάρα πολύ ωραία. Ήταν μια πάρα πολύ ζωντανή πόλη η Αλεξανδρούπολη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό το πράγμα, να το ξαναδούμε στα καταστήματα της» λέει μιλώντας στον skai.gr o πρόεδρος της Ένωσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Έβρου Νίκος Γεωργιάδης ενώ όπως αποκαλύπτει εκτός από ψώνια και φαγητό, έκαναν και… τατουάζ!

Στην ίδια πόλη, που πριν από 5 ημέρες η Τουρκία προχώρησε σε μία πρωτοφανή παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας στέλνοντας μαχητικά σχεδόν πάνω απ’ τον Φάρο, πανηγυρίζουν για το…δολάριο.

Οι παραβιάσεις τουρκικών μαχητικών αποδεικνύουν ότι οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί και τα “ρεπορτάζ” των παπαγάλων τους, ότι οι ΝΑΤΟικές βάσεις αποτελούν «ασπίδα» για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας είναι στον αέρα.

Φυσικά, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ δεν είχε ρεπορτάζ για το ναύτη που επιδείκνυε το εσώρουχο του. Να του το θυμίσουμε:

Ένας κάτοικος της Αλεξανδρούπολης «απαθανάτισε» μερικούς από τους Αμερικανούς ναύτες του «USS Arlington» που έδεσε στο λιμάνι της πόλης το πρωί του Σαββάτου.

Τι άλλο να πούμε, ε σε πιάνει μια αηδία.

Δείτε ακόμα...