Σλούκας τριετίας στον Ολυμπιακό!

EUROKINISSI

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Κώστας Σλούκας, που επιστρέφει στο λιμάνι μετά από πέντε χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την Παρασκευή (24/7) την κορυφαία δική τους -αλλά και από τις σπουδαιότερες συνολικά στο φετινό ευρωπαϊκό μεταγραφικό «παζάρι»- κίνηση, για την οποία αδημονούσαν οι φίλοι της ομάδας.

Ο 30χρονος διεθνής γκαρντ -μία μέρα αφότου έλαβε την ελευθέρας του από τη Φενέρμπαχτσε- βρέθηκε στα γραφεία των Πειραιωτών, όπου υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, το οποίο θα του αποφέρει ετησίως το ποσό των 1,8 εκ. ευρώ. Για να ολοκληρωθεί έτσι μία μεταγραφή, για την οποία είχε δώσει τα χέρια με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, από τις αρχές του Ιούνη.

Ο Σλούκας αναμένεται να είναι ο ηγέτης στη νέα «εποχή» του Ολυμπιακού υπό την καθοδήγηση (από τον περασμένο Ιανουάριο) του Γιώργου Μπαρτζώκα. Άλλωστε, αποτέλεσε «στόχο» των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ενώ δέχθηκε και μία αρκετά συμφέρουσα οικονομικά πρόταση από τη Φενέρ. Υπενθυμίζεται ότι με το τουρκικό κλαμπ, στο οποίο αγωνιζόταν από το 2015 (όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό), κατέκτησε μία EuroLeague (2017), τρία πρωταθλήματα Τουρκίας (2016, 2017 και 2018), ισάριθμα Κύπελλα (2016, 2019 και 2020), καθώς και ένα President Cup Τουρκίας (2016).

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...