Στ. Κασσελάκης: «Πατριωτική» η Συμφωνία των Πρεσπών που έβαλε τη Β. Μακεδονία στο ΝΑΤΟ!

Αφού το ΝΑΤΟ είναι …μια «ιερή αμυντική συμμαχία» κατά τον Στ. Κασσελάκη, τότε και η Συμφωνία των Πρεσπών που άνοιξε το δρόμο για την ένταξη της Β. Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ είναι «πατριωτική»!!!

Σε μια περίοδο που αποκαλύφθηκε ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός», αφού η ΝΑΤΟικής κοπής συμφωνία όχι μόνο δεν έλυσε κανένα πρόβλημα με την γειτονική χώρα, αλλά λειτούργησε ως θερμοκήπιο για την αναζωπύρωση του αλυτρωτισμού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναποδογυρίζοντας την πραγματικότητα δήλωσε πως «ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος».

Στη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς, ο Στ. Κασσελάκης υπενθύμισε ότι από αυτή την πόλη, πριν ένα χρόνο, είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο για τον «πατριωτισμό» της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Πριν από ένα χρόνο, εδώ από το Κιλκίς, είχα βγάλει ένα βίντεο μήνυμα σχετικά με τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εναν πατριωτισμό, ο οποίος τώρα φαίνεται ξεκάθαρα στη χώρα μας ότι ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος, από τη στιγμή που η ΝΔ έχει ένα μπερδεμένο μήνυμα με πολλές κωλοτούμπες και απλά κρίμα που δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι καπηλεύτηκε αυτό το ζήτημα και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της», τόνισε.

Τι κι αν η Συμφωνία των Πρεσπών δεν έλυνε κανένα ζήτημα, αφήνοντας παράθυρο για αναγνώριση «μακεδονικής» εθνικής ταυτότητας και γλώσσας; Εάν ως πατριωτισμός ορίζονται τα ΝΑΤΟικά προτάγματα και τα συμφέροντα της αστικής τάξης, τότε ο Στ. Κασσελάκης έχει δίκιο. Όσο δίκιο είχε και ο Μέτερνιχ όταν μίλαγε για την «ιερά συμμαχία»…

Δείτε ακόμα...